APARITIE SOCANTA LA PROTESTUL INITIATIVA PRELUNGIREA GHENCEA! MASONII CANDIDATI LA PRIMARIA SECTORULUI 6 NU AU PIC DE SCRUPULE!

1
291

Protestul realizat de Initiativa Prelungirea Ghencea in Sectorul 6 fata de tergiversarea lucrarilor la pasajul Domnesti a strans ciorchine oameni si politicieni deopotriva. Intr-un mod absolut jignitor pentru inteligenta locuitorilor s-au prezentat si cei doi frati de masonerie si de alianta politica Gabriel Mutu si Razvan Mironescu, ambii candidati la primaria Sectorului 6 in locul lui Rares Manescu. Cei trei au fost deconspirati de jurnalistul Oreste Teodorescu intr-o emisiune la Realitatea tv ca fac parte din aceeasi loja masonica. Vezi foto.

Peste 600 de locuitori din Prelungirea Ghencea, dar și din localitățile apropiate, Domnești și Bragadiru, s-au adunat sâmbătă la un miting de protest pentru a atrage atenția asupra problemelor cauzate de lipsa infrastructurii în zonă: trafic infernal, noroaiele care fac imposibilă deplasarea pe jos sau mersul cu bicicleta, lipsa parcurilor și a oricărei zone de agrement și altele. Deși nu au fost invitați, la proteste și-au făcut apariția și candidatul PNL la Primăria Generală, Ludovic Orban, și candidații la primăria sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD) și Răzvan Mironescu (PNL).

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 6, încearcă să profite de mitingul cetățenilor din Prelungirea Ghencea pentru a-și face imagine

Deși Delia Mihalache, de la Inițiativa Prelungirea Ghencea, unul dintre organizatorii mitingului, spune că nu a lansat invitații la acest eveniment decât reprezentanților unor instituții cu atribuții în rezolvarea problemelor din zonă, CNADNR (responsabilă pentru construcția pasajului de la Domnești) sau Primăria Capitalei, mai mulți candidați aflați în cursa electorală și-au făcut apariția printre protestatari. Ludovic Orban, omul lansat de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei a venit încă de la început, însoțit de candidatul PNL la sectorul 6, Răzvan Mironescu, spunând că ”este singurul dintre candidații la Primăria Capitalei care a acceptat invitația de aparticipa la acest miting”. ”Garantez că în doi ani și jumătate, trei ani se rezolvă acest proiect”, a declarat Ludovic Orban, evident, cu condiția să iasă primar.

Un alt personaj care a vrut să profite electoral de mitingul din Prelungirea Ghencea a fost candidatul PSD la sectorul 6 Gabriel Mutu care s-a amestecat prin mulțime, spunând însă că a venit în calitate de cetățean al sectorului 6, deși nu locuiește în zonă, dar problemele de aici fiind ale întregului oraș. Reamintim că Gabriel Mutu este urmărit penal de DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală (detalii aici).

Reunirea masonilor din USL a fost aspru criticata si de site-ul romaniacurata.ro dar a fost taxata si de cei prezenti acolo care se dezic total de prezenta politicienilor. Desi Delia Mihalache, de la Initiativa Prelungirea Ghencea, unul dintre organizatorii mitingului, spune ca nu a lansat invitatii la acest eveniment decat reprezentantilor unor institutii cu atributii in rezolvarea problemelor din zona, CNADNR (responsabila pentru constructia pasajului de la Domnesti) sau Primaria Capitalei, mai multi candidati aflati in cursa electorala si-au facut aparitia printre protestatari.

surse :

http://www.romaniacurata.ro/cum-s-a-reunit-usl-ca-sa-profite-electoral-de-mitingul-cetatenilor-din-prelungirea-ghencea/

si

Aparitie socanta la protestul Initiativa Prelungirea Ghencea! Masonii candidati la Primaria Sectorului 6 nu au pic de scrupule!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns