Apa caldă, OPRITĂ de RADET în mai multe zone din Capitală incusiv Drumul Taberei integral

0
332
RADET Bucureşti anunţă că în data de 01.09.2015, începînd cu ora 09:00, va executa probe de presiune la nivelul reţelei termice primare în sectorul 6 integral marți, 1 septembrie, după cum urmează:

Sector 6: Str. Drumul Taberei, Bd. 1 Mai, Bd. Timişoara, Bd. Vasile Milea, Str. Braşov, Str. Valea Cascadelor, Bd. luliu Maniu, Str. Apusului, Str. Dezrobirii, Str. Virtuţii, Calea Crangaşi, Calea Giuleşti, Bd. Constructorilor.

RADET

După finalizarea probelor, RADET Bucureşti va relua furnizarea apei calde de consum.

Executarea probelor de presiune în reţeaua primară este impusă de normele tehnice de exploatare a acestora, în vederea limitării riscurilor de apariţie a unor disfuncţionalităţi sau întreruperi în furnizarea serviciilor, în anotimpul rece.

Informaţii cu privire la stadiul lucrării aflate în desfaşurare, precum şi termenul aproximativ de punere în funcţiune (reluare a furnizării) pot fi obţinute prin intermediul Dispeceratului de urgenţă TELVERDE – 0800.820.002 şi de pe site-ul Regiei.

„Regretăm disconfortul creat şi vă asigurăm pe acestă cale că se fac eforturi deosebite pentru reluarea furnizării apei calde în cel mai scurt timp”, arată reprezentanții RADET în comunicatul de presă

– See more at: http://www.b365.ro/apa-calda-oprita-de-radet-in-mai-multe-zone-din-capitala-strazile-care-vor-ramane-fara-apa-marti_236088.html#sthash.VDrqEoYk.dpuf

Lasă un răspuns