Analiza Facebook: Gabriel Mutu își promovează activitatea de la „firul ierbii” cu ajutorul postacilor de serviciu. Hmm, UNPR inca mai exista pentru Mutu

0
270

Pagina de Facebook a lui Gabriel Mutu numără 3. 985 de aprecieri. Ultimele zece postări ale acestuia, care au loc în perioada 1 – 8 august, au strâns în medie 157 de aprecieri și 40 distribuiri. Primarul Sectorului 6 a strâns cele mai multe like-uri (463) la postarea în care îi urează „La mulți ani” fiului său, în vreme ce cele mai multe distribuiri le primește pentru un clip video în care e surprins dialogând pe un ton ridicat cu un cetățean al sectorului 6, în privința locurilor de parcare din zonă. Un alt clip video care strânge multe distribuiri, 108 la număr până în acest moment, îl surprinde pe primarul Sectorului 6 lângă un grup de tineri care dau cu mătura în parc, cel mai probabil sancționați pentru mizeria creată.

Judecând după numărul mare de distribuiri ale celor două clipuri video și după faptul că deși sunt postate la o zi distanță, ele sunt realizate în aceeași zi, primarul fiind îmbrăcat în aceleași haine, pot înainta supoziția că acestea fac parte dintr-o campanie de promovare a lui Gabriel Mutu.

În concluzie, primarii de sectoare folosesc perioada verii pentru a-și promova noile proiecte sau pentru a marșa pe subiecte de interes pentru cetățeni. Gabriel Mutu își promovează activitatea de la „firul ierbii”, în plimbările acestuia prin sector.

mutufb

http://www.stiripesurse.ro/primari-bucuresti-facebook_1146386.html

Lasă un răspuns