Aktual24: Iata de ce a pierdut Clotilde peste noapte. Miron Mitrea arata cum se FURA in sectiile de votare

0
42

Desi duminica seara era pe primul loc, potrivit numaratorii preliminare a voturilor, Clotilde Armand a pierdut peste noapte in fata candidatul PSD. USB nu a avut observatori in toate sectiile de votare din sector. Fost lider al PSD, Miron Mitrea a explicat cum se fura voturile candidatilor care nu au observatori.

Iata ce scrie Miron Mitrea in cartea „Campanii electorale 1996 – 2014”: „Am sa spun un lucru pe care il stiu toti cei care s-au ocupat de alegeri. Daca se produce o frauda serioasa intr-o sectie de vot, nu este votul multiplu. Este momentul cand, la numaratoarea voturilor, voturile partidului sau ale candidatului care nu are reprezentant prezent in acea sectie se redistribuie intre partidele cu reprezentanti. Si se intampla mult mai des decat ati crede. Si la toate partidele. In momentul in care apar voturi fara ‘stapan’, rar, reprezentantii prezenti le lasa in dreptul celui votat. Stiu ca vor fi destui care se vor indigna de cele spuse de mine, dar ma lasa rece. Acesta e adevarul”.

armand-610x300

mai mult la :  http://www.aktual24.ro/iata-de-ce-a-pierdut-clotilde-peste-noapte-miron-mitrea-arata-cum-fura-psd-ul-in-sectii/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns