Aflam cu stupoare ca dl. Stefan Florescu, candidatul de rezerva al PSD-ului, va merge cu un comando de pensionari la „îmbrînceala” de mîine a Antenei 3

0
23

Aflam cu stupoare ca dl. Stefan Florescu, candidatul de rezerva al PSD-ului, partid al carui membru recunoaste ca este, va merge cu un comando de pensionari,  voluntari ai Fundatiei Din Suflet Pentru Suflet, la „îmbrînceala” de mîine a Antenei 3.

Sorry d-le Florescu, UNLIKE ? la aceasta initiativa. NU E NICI UN ABUZ ! O faceti doar pentru a primi caftanul si tuiurile de candidat din partea PSD în defavoarea lui Gabriel Mutu.

Prezentam mai jos opinia d-lui Ioan Radu, opinie la care si noi subscriem.

Ioan Radu:  Dl Stefan Florescu va stimez, si apreciez actiunile pe care le faceti in sectorul 6. Insa imi pare ca de acesta data din dorinta de a iesi in evidenta cu orice ocazie gresiti lamentabil.
Sau sunteti consiliat gresit, ori aveti ceva interese media cu cei de la Antena. Insa refuz sa cred ca un om integru ca dvs intra in acest joc deloc curat. Antenele au datori imense la stat, neplatite de ani buni la care se adauga si milioanele de euro prejudiciul facut de „motanul Felix”. Nu este deloc o cenzura.
Dreptul de exprimare nu le a fost ingradit.

Licenta nu le a fost SUSPENDATA!! Insa ANAFul trebuie sa recupereze sumele de bani datorate! Nu este deloc abuziv. Asta este rolul ANAFului. Termenul de 5 zile este o procedura standard, care daca nu va fi respectata va da nastere la un precedent si atunci nimeni nu va respecta legea. Dura lex sed lex.

Legea e dura, dar legea se aplica pentru toti. Trebuie aplica indiferent ca esti un trust media si faci santaj public, sau esti un buticar de cartier fara posibilitatea de a te adresa milioanelor de telespectatori! Sfatul meu este: Lasati oameni sa si faca treaba si sa aplice legea.

Florescu_Stefan-696x463

sursa :

https://www.facebook.com/ioan.radu.146?fref=ufi

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns