Afacerea din Drumul Taberei merge struna. Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea îl umplu pe Cristi Borcea de bani în puşcărie

0
873

În trei ani de când Cristian Borcea se află în penitenciar, afacerile familiei puteau să falimenteze. Dar iată că, de după gratii, fostul dinamovist produce bani cu ajutorul celor două femei importante din viaţa lui: Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea. Cele două au muncit pe brânci, toată vara, la centrele de evenimente din Crângaşi şi Drumul Taberei.

În nici un an de la lansarea centrelor de evenimente „Magic Place Events Grant” şi „Magic Place Parc” din Crângaşi, respectiv Drumul Taberei, Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel au reuşit să se impună pe piaţa organizărilor de evenimente. Fiecare are rolul ei bine stabilit, însă de multe ori se intersectează fără să se calce pe bătături. Nu sunt prietene de cafeluţă, dar nici duşmance, doar interesul lor e să fie linişte în familie şi să meargă treaba. Şi a mers. Numai vara aceasta, Mihaelei Borcea i-au trecut prin mână 100 de evenimente cu ştaif, pe care le-a supervizat ca la carte: gustă meniul, se ocupă de aranjamentele florale, supervizează ospătarii şi este atentă la fiecare detaliu pentru a-şi mulţumi clienţii.

Lasă un răspuns