ADP Sector 6 recunoaşte că e DEZASTRU la locurile de joacă: Amenda de 50.000 lei, plătită

0
385
Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 a fost amendată cu 50.000 de lei de către Protecţia Consumatorului, din cauza dezastrului de la locurile de joacă din sector: leagăne rupte, tobogane stricate, jocuri periculoase pentru copii. Instituţia aflată în subordinea primarului liberal Rareş Mănescu şi-a recunoscut vina şi a achitat amenda în întregime. Numai că pentru lipsa de profesionalism a ADPDU Sector 6 au plătit toţi bucureştenii, din taxele şi impozitele date la Primărie şi, implicit, în contul ADPDU.
Astfel, în prezent, copiii au ajuns să se joace în bălţi şi noroaie la locurile de joacă amenajate în jurul ansamblurilor de locuinţe. Şi asta pentru că de aici lipseşte suprafaţa de tartan de protecţie şi, din această cauză, la fiecare ploaie, apa rămâne să băltească pe nisip, după cum se poate observa şi în imaginile din galeria foto.
1_80776200

Instituţia din subordinea primarului liberal Rareş Mănescu a recunoscut dezastrul de la locurile de joacă şi a plătit amenda de 50.000 lei. Pentru lipsa de profesionalism a ADPDU Sector 6 au scos bani din buzunar însă toţi bucureştenii. „Prin faptul că a achitat această amendă, ADPDU Sector 6 recunoaşte şi admite toate problemele descoperite la locurile de joacă de către Protecţia Consumatorului, numai că nu face nimic să schimbe situaţia.

– See more at: http://www.b365.ro/adp-sector-6-recunoaste-ca-e-dezastru-la-locurile-de-joaca-amenda-de-50-000-lei-platita_238575.html#sthash.ghLQlufp.dpuf

Lasă un răspuns