Adevarul.ro : Mutu rupe tăcerea pe tema reorganizării Bucureştiului. Ce i-a cerut Liviu Dragnea

0
178

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a intervenit în scandalul legat de reorganizarea administrativă a Bucureştiului şi susţine că declaraţiile Gabrielei Firea se concentrează pe o „temă falsă”. Mai mult, Mutu recunoaşte întâlnirea dintre Liviu Dragnea şi primarii de sector şi precizează că cinci din cei şase primari ai Capitalei au ajuns la un acord cu tabăra Dragnea pe anumite teme

„Tema reorganizării administrative a Municipiului Bucureşti este una falsă şi nu a avut loc nicio discuţie în acest sens. Menţionez că noi, primarii sectoarelor capitalei am solicitat o întâlnire pentru a clarifica aspectele legate de alocarea bugetară pentru anul viitor, respectiv, redistribuirea banilor din impozitul pe venit de la bugetul naţional către bugetele locale, iar aceasta a fost singura temă pe care am discutat-o cu preşedintele Liviu Dragnea“, se arată într-un mesaj al primarului Sectorului 6 Primarul Mutu a lansat şi un atac la adresa primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă.
„Preocuparea mea, ca primar, este să mă asigur că bugetul local al sectorului 6 este dimensionat la adevărata nevoie a comunităţii, iar investiţiile pe care le avem în derulare vor avea finanţarea asigurată. Apreciez că poziţia preşedintelui Partidului Social Democrat a fost una corectă, întrucât ne-a sugerat să ajungem la un numitor comun, pe care să-l comunicăm ulterior Ministerului Finanţelor Publice, lucru care a şi fost făcut prin emiterea unei scrisori semnate de primarii sectoarelor 1,2,4,5 şi 6. Nu înţeleg poziţia domnului Robert Negoiţă, care a refuzat să semneze documentul oficial, transmis către minister, deşi cetăţenii sectorului 3 vor beneficia de o majorare semnificativă la bugetul local“, se mai arată în mesajul primarului Sectorului 6.

Citeste mai mult: adev.ro/pi4lx9

Lasă un răspuns