Adevarul despre gemenele care se prostitueaza in Drumul Taberei. Afla cine le-a „inventat”

0
178

Oferta pe piata prostitutiei de la noi este mult peste cerere, iar fetitele care ofera placeri pe bani trebuie sa fie din ce in ce mai inventive pentru a-si atrage clientii. Asa ca apeleaza la oameni cu idei pentru a le face „publicitate”.

Anunturile gen „sunt sexy si fierbinte” nu prea mai atrag clientii, avand in vedere abundenta acestora, dar si faptul ca toate suna la fel, iar multe din pozele cu care escortele isi fac reclama pe internet sunt false, asa ca unele dintre acestea s-au gandit sa schimbe foaia. Au apelat la ajutorul unor oameni inventivi care, pentru o suma frumusica, le fac anunturi personalizate. Daca in vara site-urile de profil erau „sufocate” de anuntul in care doua femei care spuneau ca sunt mama si fiica ofereau placeri domnilor generosi pentru 200 de lei ora, acum a aparut altceva.

61728284

GEMENE, oferim masaj de relaxare profesionist, intr-o ambianta placuta, fara graba, zona Drumul Taberei”, scrie in anunt, iar barbatii suna ca la gara, incitanti de oferta. Fetele spun ca pentru o ora de placere trebuie sa platesti 250 de lei, si se jura ca sunt gemene.

http://www.cancan.ro/actualitate/adevarul-despre-gemenele-care-se-prostitueaza-in-drumul-taberei.html

Lasă un răspuns