Actorul Denis Ștefan la plimbare cu familia în zapada de la Favorit, Drumul Taberei

0
151

Ce familie frumoasă are actorul Denis Ștefan: cu „gogoașa mică” la plimbare. Denis Ștefan a făcut publică și o imagine surprinză în zona Favorit, din Drumul Taberei, menționând că șoseaua este impecabil deszăpezită.

Denis Ștefan are o familie extraordinar de frumoasă alături de soția sa, Cristina, și fetița lor, Delia.

Actorul este foarte atașat de Cristina și Delia, pe care le iubește ca pe ochii din cap.

Deși foarte discret în ceea ce privește viața sa privată, Denis Ștefan a făcut publică o fotografie cu cele mai importante ființe din viața sa.

Actorul nu s-a speriat de nămeții din Capitală și a ieșit la plimbare cu fetele sale.

Plimbarea a fost pe placul tuturor, dacă este să ne luăm după zâmbetele fericite de pe chipurile celor trei. Cel mai tare s-a bucurat, de departe, fiica lui denis Ștefan, simpatica delia, pe care tatăl său a purtat în cârcă pe durata plimbării.

„Gogoașa mică la plimbare… ca regina”, a menționat actorul lângă imaginea cu familia sa.

„Iarna este anotimpul meu preferat!
Iar de când cu Delia ….e și mai frumos!”, a comentat și soția lui, Cristina.

Denis Ștefan a făcut publică și imagine surprinză în zona Favorit, din Drumul Taberei, menționând că șoseaua este impecabil deszăpezită.

„Nu știu de ce toată lumea o înjură pe Firea.Strada e la negru și ninge de 12 ore. Anii trecuți …sufletu’”, a subliniat actorul.

„Puțin îmi pasă de cine deszăpezește atât cât o face. Știi cum e la noi, daca e bine se putea și mai bine, dacă e rău…”, a mai spus Denis Ștefan.

sursa : www.libertatea.ro

Lasă un răspuns