Achizitiile de peste 51 de milioane de euro facute de primaria lui Rares Manescu, omul lui Crin de la Sectorul 6

0
181

Rares Manescu (PNL) a facut achizitii publice de peste 51 de milioane euro (fara TVA) in cei doi ani la conducerea Primariei sectorului 6 din Bucuresti. HotNews – Freedom House au monitorizat toate contractele acordate si publicate in SEAP (Sistemul electronic de achizitii publice – www.e-licitatie.ro ) de catre Primaria si Administratia domeniului public (ADP) sector 6 incepand cu luna iunie 2012 de cand Manescu a devenit primar. Cele mai mari sume s-au dus pentru credite, modernizare urbanistica – strazi, trotuare, parcari – si amenajarea spatiilor verzi. Banii au mers la companii acuzate ca dau spaga pentru contracte sau la firme de partid.

Rares-Manescu-si-Ludovic-Orban1

Incredintarile directe, licitatiile cu un singur participant si descalificarea competitorilor prin intermediul caietului de sarcini sunt metodele intalnite in achizitiile Primariei lui Manescu. Firme care faceau afaceri bune in sectorul 6 pe vremea fostului primar de la PDL, Cristian Poteras, castiga contracte in continuare.


Rares Manescu este considerat omul lui Crin Antonescu si exponent al grupului de la Monaco, al carui lider informal ar fi omul de afaceri Dragos Dobrescu de la compania de salubritate Romprest.

http://m.hotnews.ro/stire/18780459

Lasă un răspuns