Aceasta intreprinzatoare din Drumul Taberei castiga 5.000 de lei pe luna realizand felicitari handmade!

0
33

5.000 de lei lunar, pentru numai 6 ore de munca pe zi! Activitate simpla si captivanta! Investitie practic nula!

In fiecare dimineata, la ora 10.00, Luiza Rosu se asaza la masa de lucru si se pregateste de munca. Pe masa o asteapta aranjate in ordine cateva zeci de coli de carton de diferite culori, un cutter (cutitas de birou), o rigla, un tub de lipici, sabloane reprezentand brazi de Craciun, clopotei, iepurasi de Pasti, flori etc. Aceasta este toata dotarea de care are nevoie pentru a realiza niste produse absolut iesite din comun: felicitari decupate (vezi foto).

foto dotare afacere

Munca este strict manuala. Singurul “utilaj” pe care il foloseste este cutter-ul. Luiza nu se grabeste – manuieste cutterul cu grija si este atenta ca fiecare taietura sa fie cat se poate de precisa. De altfel, este perfect constienta ca de acuratetea muncii sale depinde, in final, succesul produsului.

Au trecut doar cinci minute si felicitarea, un clopotel cu fundita, este aproape terminata. Mai urmeaza cateva mici imbunatatiri menite sa-i sporeasca atractivitatea si… gata! Felicitarea intra in plic, plicul intr-o tipla si produsul e pregatit pentru a fi oferit pe piata. Arata ca si cum tocmai ar fi iesit de pe banda rulanta a unei mari intreprinderi occidentale producatoare de felicitari, dar el provine de fapt dintr-un banal atelier amenajat pe cativa metri patrati, intr-un apartament din cartierul Drumul Taberei.

mai mult la :  http://www.felicitarihandmade.humanmedia.ro/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns