A mîrîit putin Drumul Taberei si s-au speriat. RADET si Firea anunță că nu vor opri furnizarea agentului termic în cartierul Drumul Taberei

0
227

Daca nu ar fi alegeri peste doua saptamîni, Firea nu ar avea nici o apasare sa închida caldura chiar si o luna. Dupa 11 Decembrie nu o sa le P.S.De noi 🙁 ( în imagine Firea si Mutu matura în Drumul Taberei – penibili )

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dispus ca RADET București să nu întrerupă furnizarea agentului termic în cartierul Drumul Taberei, așa cum a cerut Metrorex, se arată într-un comunicat al municipalității transmis sâmbătă.

„RADET anunță că nu va opri furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură în cartierul Drumul Taberei (pentru imobilele din perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai și Drumul Taberei), la cererea Metrorex, așa cum se anunțase ieri”, relevă sursa citată.

Firea a dispus efectuarea unei investigații de către Corpul de control al Primarului în legătură cu solicitarea inițială a Metrorex către RADET de a sista trei zile agentul termic pe timpul iernii, pentru lucrări care trenează de peste trei ani de zile, se arată în comunicat, preluat de agerpres.

În cadrul controlului s-au verificat toate documentele prin care s-a cerut de către Metrorex întreruperea temporară a furnizării apei calde și a agentului termic pentru încălzire pentru executarea unor lucrări.

calorifere_cu_freon_oprescu

„Ca Primar General al Capitalei am considerat că ar fi fost normal ca aceste lucrări să fie executate în lunile de vară, deoarece alimentarea cu agent termic pentru încălzire și apă caldă nu poate fi întreruptă în sezonul rece, fiind o componentă importantă a infrastructurii strategice naționale. Am obligația să mă asigur că fiecare acțiune care ar putea aduce atingere drepturilor locuitorilor Capitalei este bine argumentată și susținută de documentele necesare. Nu ne putem juca cu drepturile locuitorilor Bucureștiului. De aceea, am decis că RADET nu va întrerupe furnizarea agentului termic”, a spus Gabriela Firea.

– See more at: https://www.realitatea.net/radet-anun-a-ca-nu-va-opri-furnizarea-agentului-termic-in-cartierul-drumul-taberei_2004943.html#sthash.pJVtWWhA.dpuf

Lasă un răspuns