30% din apartamentele din New Residence Drumul Taberei au fost rezervate

0
86

New Residence, brand rezidențial dezvoltat de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP), va finaliza anul acesta un complex de 216 de locuințe în Drumul Taberei, în urma unei investiții de 10 milioane de euro. Acesta este cel de-al doilea proiecte sub brandul New Residence și este rezervat în prezent în proporție de 30%.

Celălalt proiect rezidențial New Residence este construit în zona Măgurele.

Noul complex rezidențial va cuprinde 45 de garsoniere, 117 apartamente cu două camere și 54 de apartamente cu trei camere. New Residence București va dispune de spații comune protejate, lifturi, un parc privat, un club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, un supermarket, o sală de fitness, un centru afterschool, o farmacie și locuri de joacă pentru copii. Totodată, în apropiere se află centre comerciale, școli, grădinițe, clinici medicale, precum și acces la mijloace de transport în comun.

„Regenerarea urbană, precum și dezvoltarea și susținerea comunității reprezintă elemente cheie pentru un complex rezidențial, aspecte pe care noi le-am avut în vedere încă de la început, atât în cadrul proiectului New Residence din Măgurele, dar și în cadrul noului complex din Drumul Taberei”, spune Cristian Mercioniu, general manager New Residence.

mai mult la :  www.newmoney.ro

Lasă un răspuns