27 mai, 7.30: Radio Guerrilla a început emisia. Maraton cu 30.735 de „mulțumesc” pentru semnatarii petiției Vrem Guerrilla înapoi!

0
61

București, 27 mai, ora 7.18. Pe site-ul Guerrilla intră emisia live, cu Mihai Dobrovolschi. Câteva minute mai târziu, la 7.30, Radio Guerrilla se aude din nou și în FM, în Capitală.

Start inedit pentru noul Guerrilla în această dimineață. Postul de radio și-a început emisia într-un mod neobișnuit: cu cu maraton de „mulțumesc”. De ce?

Un „Manifest Radio Guerrilla Momentul Zero”, publicat în această dimineață pe pagina de Facebook Radio Guerrilla, explică:

„Ne-am intors astazi pe 94,8 FM, va datoram asta si va dedicam primele momente din noua noastra viata, chiar daca va dura zile si nopti. Pana cand n-o sa multumim in direct, nominal, fiecaruia din cei 30.735 de oameni buni care au semnat petitia “Vreau Guerrilla inapoi!”, nu avem liniste, nu ne oprim.”

guerrilla_tb730

Incepem chiar acum, vineri, 27 mai 2016, prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista.”

Odată cu relansarea postului, în București, sloganul Guerrilla va fi „Binili învinge” (în loc de Eliberadio), sintagmă consacrată pe vremea promo-urilor lui Tamango.

Manifest Radio Guerrilla Momentul Zero

„Ne-am intors si va multumim pentru asta.

Ne place Radioul. Ne place rau, rau de tot. Suntem oamenii care au facut Guerrilla. Suntem oamenii care traiesc Guerrilla. Pentru cei mai multi dintre noi, Radio Guerrilla inseamna totul. Este ceea ce suntem, este ceea ce vrem sa fim. Este felul nostru de a fi. Este viata noastra. Este lupta noastra pentru a schimba lumea. Sunteti voi, toti cei care simtim la fel.

Ne-am intors astazi pe 94,8 FM, va datoram asta si va dedicam primele momente din noua noastra viata, chiar daca va dura zile si nopti. Pana cand n-o sa multumim in direct, nominal, fiecaruia din cei 30.735 de oameni buni care au semnat petitia “Vreau Guerrilla inapoi!”, nu avem liniste, nu ne oprim.

Incepem chiar acum, vineri, 27 mai 2016, prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista. La 10.00, preiau stafeta Sorin Badea si Petru Stratulat, apoi Liviu Mihaiu, Memo, Bogdan Serban, Dragos Olaru, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, George Mihalcea, Sorin Faur, Delia Panait, Nic Cocarlea, Alexandru Anghel si schimbul de noapte. Stim ca ati fost mult mai multi cu sufletul alaturi de noi. Considerati ca multumirile va sunt adresate si voua. Doar dupa 30.735 de „multumesc” putem vorbi despre Momentul Zero Radio Guerrilla. Abia atunci ne apucam din nou de treaba, pentru ca, nu-i asa?, avem o lume de schimbat impreuna cu voi.

Radio Guerrilla este al vostru poate chiar mai mult decat este al nostru. Cel mai mult am simtit-o in acesti ani grei. N-o sa va dezamagim.

Incepem astazi in Bucuresti si, pana la sfarsitul anului, o sa emitem si in celelalte orase Radio Guerrilla: Bistrita, Braila, Craiova, Darabani, Resita, Vaslui si Timisoara.

Binili invinge!”

Postul se aude online la RadioGuerrilla.ro

sursa :  http://www.paginademedia.ro/2016/05/radio-guerrilla-a-inceput-emisia-maraton-cu-30735-de-multumesc-pentru-semnatarii-petitiei-vrem-guerrilla-inapoi

Lasă un răspuns