23000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Rareş Mănescu. Câte semnături mai trebuie

0
22
Aproape 23.000 de bucureşteni şi-au dat acordul pentru organizarea unui referendum local privind demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu. Astfel, la corturile amplasate de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu, s-a strâns deja un sfert din semnăturile necesare în vederea organizării referendumului pentru demiterea edilului Sectorului 6.
SEMNĂTURI PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI RAREŞ MĂNESCU. Organizatorii campaniei de strângere de semnături susţin că sunt nemulţumiţi de prestaţia administrativă a edilului Sectorului 6 pe care spun că nu l-au mai văzut de campania electorală din 2012. Mai mult, aceştia îi reproşează primarului că nu şi-a onorat promisiunile făcute în campanie şi au întocmit o listă de „nerealizări”.

CITEŞTE ŞI PREMIERĂ ÎN BUCUREŞTI Se strâng semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu  – See more at: http://www.b365.ro/23000-de-bucuresteni-au-semnat-pentru-demiterea-primarului-rares-manescu-cate-semnaturi-mai-trebuie_232148.html#sthash.ths5UJmJ.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns