? Rares Manescu a fost la Bruxelles. Si-a facut poze cu Corina

0
992

Un cetatean din Drumul Taberei l-a luat la misto pe Facebook ? „Deci, asa arata Rares Manescu…

Bani europeni pentru reabilitarea termică în Drumul Taberei: mai repede, mai simplu, mai eficient

rares-manescu

Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6, s-a întâlnit ieri, 23 septembrie 2015, cu doamna Corina Creţu, Comisarul European pentru Politică Regională.

La întâlnirea de lucru ce a avut loc la sediul Comisiei Europene a participat şi deputatul Răzvan Mironescu, Coordonator al Comisiei pentru Fonduri Europene a Partidului Naţional Liberal.

Discuţiile s-au axat pe conţinutul tehnic al liniei de finanţare dedicată creşterii eficienţei energetice a clădirilor. Principalul document de lucru – Ghidul Solicitantului aferent Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3, domeniul de intervenţie 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor– este în procedura de consultare publică şi acum este momentul când potenţialele problemele pot fi corijate.

Reprezentanţii Sectorului 6 doresc să utilizeze cât mai bine banii europeni care sunt puşi la dispoziţie României în proiectele de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe şi a unităţilor şcolare. Cei doi au subliniat faptul că, pentru administraţia locală a sectorului, reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe, precum şi îmbunătăţirea performanţei energetice a clădirilor publice din sector (şcoli , grădiniţe, creşe) sunt obiective

mai mult la :  http://www.primarie6.ro/bani-europeni-pentru-reabilitarea-termica-in-sectorul-6-mai-repede-mai-simplu-mai-eficient/

 

Lasă un răspuns